Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Maggie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

δίπλωμα του συσκευάζοντας κιβωτίου

March 18, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για δίπλωμα του συσκευάζοντας κιβωτίου

Το δίπλωμα του συσκευάζοντας κιβωτίου είναι μια από τις κοινές μορφές κιβωτίων συσκευασίας. Αγαπιέται ευρέως από τους πελάτες. Το δίπλωμα των κιβωτίων μπορεί να δει παντού στη καθημερινή ζωή μας, που παρουσιάζει ευρύ φάσμα των εφαρμογών του διπλώματος των κιβωτίων.

 

Τα πλεονεκτήματα των κιβωτίων συσκευασίας διπλώματος:

1. Χαμηλό κόστος επεξεργασίας. Διπλώνοντας τα χαρτοκιβώτια αποτελείται από το έγγραφο, το οποίο είναι πολύ φτηνότερο από το μέταλλο, το πλαστικό, το γυαλί και άλλα υλικά.
2. Κατάλληλες αποθήκευση και μεταφορά. Το χαρτοκιβώτιο υιοθετεί ένα ύφος διπλώματος, το οποίο σώζει το διάστημα στο διάστημα αποθηκών εμπορευμάτων, περιοχής γης και μεταφορών.
3. Κατάλληλος για τις διάφορες μεθόδους εκτύπωσης. Η επιφάνεια του χαρτοκιβωτίου είναι όχι μόνο κατάλληλη για gravure, letterpress, και τη λιθογραφική εκτύπωση, αλλά και μπορεί να διακοσμηθεί με τα σχέδια και τους χαρακτήρες των διάφορων μορφών.
4. Κατάλληλος για την αυτόματη συσκευασία. Το διπλώνοντας χαρτοκιβώτιο έχει μια απλή δομή και είναι κατάλληλο για και στα αυτοματοποιημένους μηχανήματα και τον εξοπλισμό.
5, καλή ανακύκλωση. Το υλικό εγγράφου είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί και επαναχρησιμοποίησε τη μεταγενέστερη χρήση.

 

 

 

Διάφορος-πτυσσόμενος-άκαμπτος-κιβώτια

 

 

1. Τα βασικά πλεονεκτήματα τα διπλώνοντας κιβώτια για τα προϊόντα σας είναι εκεί οποιαδήποτε λύση για να σώσουν την αποστολή μας συσκευασίας κιβωτίων συνήθειας; Ναι, ο Sir, μπορούμε να έχουμε τον ίδιο τύπο συσκευασίας της κατάταξης στο δίπλωμα των παραθύρων που δεν παίρνουν τη ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Υπάρχει πάντα μια λύση όλων των προβλημάτων στον κόσμο. Ο προαναφερθείς διάλογος ήταν μεταξύ μου και του προϊσταμένου μου να αποκτηθεί η άθικτη αποστολή της συνήθειας που διπλώνει τα κιβώτια. Πάντα έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτά τα κιβώτια μπορούν επίσης να μετατραπούν σε πρόβλημα για οποιουσδήποτε από σας; Εάν διατάζετε για τα παράθυρα επίδειξης, τα παράθυρα αρτοποιείων, τα παράθυρα παιχνιδιών ή ακόμα και τα στέλνοντας παράθυρα, η ζημία που γίνεται κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας σε αυτούς τους τύπους συσκευασιών των παραθύρων μετατρέπεται σε μεγάλο κλονισμό εισοδήματος για τους ιδιοκτήτες επιχείρησης, έμπορος και ακόμη και για τους λιανοπωλητές. Επομένως, αυτοί που διπλώνουν τα συσκευάζοντας κιβώτια σύμφωνα με όλες αυτές τις προκλήσεις της αγοράς εμπορίου γίνονται ιδιαίτερα συστημένη.

 

 

maxresdefault

 

 

2.If ανήκετε σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό τομέα ή τη βιομηχανία, κατόπιν μπορείτε καλύτερα να καταλάβετε την αξία αυτοί που διπλώνουν τα κιβώτια. Οι χρήσεις του διπλώματος της συσκευασίας με τα πλεονεκτήματα όπως λέονται ήδη αυτό το χονδρικό εμπόριο που διπλώνει τα κιβώτια μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν στους πολυάριθμους τομείς. Για παράδειγμα, για τη συσκευασία ενδυμασίας, η καλλυντική συσκευασία για τα κραγιόν, mascaras, κοκκινίζει, ίδρυμα και πολύ περισσότερο. Περαιτέρω, υπάρχει ένας διάσημος τύπος αποκαλούμενος παράθυρα μανικιών συνήθειας, που χρησιμοποιείται στους διάφορους τομείς όπως για τη συσκευασία των βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων όπως macaroons, donuts, cupcakes και πολύ περισσότερο. Περαιτέρω αυτός ο τύπος διπλώματος των παραθύρων χρησιμοποιείται επίσης ως συσκευασία επέκτασης τρίχας στη βιομηχανία makeup. Αυτοί που διπλώνουν τα συσκευάζοντας κιβώτια έχουν τόσα πολλά πλεονεκτήματα για τους πελάτες του όπως:  η ευελιξία με τη συνήθεια δημιουργικότητας που διπλώνει τα κιβώτια είναι τόσο πολύ ευεργετική για την επιχειρησιακή βιομηχανία δεδομένου ότι μπορούν εύκολα να δώσουν οποιαδήποτε μορφή, σχέδιο και μέγεθος μέσω της εφαρμοσμένης μηχανικής.

 

 

ba201907121737529313127

 

 

3. Το πιο σημαντικό, αυτή η προσαρμογή εκτύπωσης μπορεί να γίνει καταλληλότερη για το δίπλωμα των κιβωτίων με τη χρήση της τεμαχισμένης διαδικασίας για την οποία οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μόνο την τεμαχισμένη μηχανή και τυπώνουν όλη τη συσκευασία κιβωτίων συνήθειας με το ίδιο σχέδιο βολικά. Αυτό σας βοηθά όχι μόνο που παίρνετε τον ίδιο τύπο εκτύπωσης πέρα από όλα αυτά τα παράθυρα αντ' αυτού που αυτό το χονδρικό εμπόριο που διπλώνει τα παράθυρα γίνεται προσιτό για σας για να αγοράσει. Αφ' ετέρου, εάν πηγαίνετε για τον άκαμπτο τύπο, η εκτύπωση γίνεται λίγο ακριβή και απαιτεί τις πολύ περισσότερες προσπάθειες από τη συνήθεια διπλώνοντας τα παράθυρα.

 

 

timg

 

 

4. Δεδομένου ότι έχω πει ήδη αυτών που διπλώνουν τα κιβώτια έχουν την πολύ ισχυρή δυνατότητα να απορροφήσουν τα χρώματα σχεδίου. Επομένως, μπορείτε να πάτε για οποτεδήποτε της εκτύπωσης που μπορεί να έχει τέσσερα χρώματα που μπορούν επίσης να επεκτείνουν μέχρι επτά χρώματα. Όταν τέτοιοι τύποι όρων εφαρμόζονται έπειτα μπορείτε να πάρετε τυπωμένοι διπλώνοντας τα παράθυρα με το σχέδιο CYMK που αντιπροσωπεύει κυανό, κίτρινος, ροδανιλίνης και βασικός ή PMS. Υπάρχουν πολλές μορφές εκτύπωσης όπως γραφικός, το λέιζερ και ψηφιακός αλλά τώρα μια λιθογραφία, gravure και ένα flexography όφσετ ημέρας προτιμώνται για τη συνήθεια διπλώνοντας τη δύναμη κιβωτίων  που δεν είναι αλήθεια ότι εάν χρησιμοποιείτε το δίπλωμα των κιβωτίων από δεν μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε δύναμη. Αντ' αυτού υπάρχουν διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή της συνήθειας που διπλώνουν τα παράθυρα που τα παρέχει δύναμη, ευρωστία και ανθεκτικές ικανότητες ενάντια σε όλο τον τύπο ζημιών.

 

 

initpintu_ 副本

 

 

Έχει νόημα ότι διπλώνοντας τα κιβώτια αγαπιέται από τους πελάτες. Δεδομένου ότι το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων βελτιώνεται, η ζήτηση για το δίπλωμα των κιβωτίων θα συνεχίσει να αυξάνεται. Εάν θέλετε να διατάξετε το δίπλωμα των κιβωτίων, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

 

Δίπλωμα του συσκευάζοντας κιβωτίου.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας