Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Maggie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

Η συνήθεια ανασηκώνει το άκαμπτο κιβώτιο καπακιών

March 17, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συνήθεια ανασηκώνει το άκαμπτο κιβώτιο καπακιών

 

 

Τα άκαμπτα κιβώτια θεωρούνται προϊόν υψηλών σημείων στη συσκευασία. Με ένα μη-πτυσσόμενες κατώτατο σημείο και μια κάλυψη χαρτονιού, είναι μια από τις ισχυρότερες, όμως κομψές μορφές να συσκευάσουν διαθέσιμες σήμερα. Τα άκαμπτα κιβώτια είναι μεγάλα καθώς τα καλλυντικά κιβώτια, κιβώτια συνόλων παιχνιδιών, κιβώτια κοσμήματος, κιβώτια ενδυμασίας, κιβώτια καραμελών, κιβώτια κεριών, δώρο θέτουν τα κιβώτια και περισσότερο τέλος. Τα άκαμπτα κιβώτια έρχονται σε πολλές μορφές που μπορούν να συναντήσουν τις διαφορετικές άκρες εύκολα. Τα άκαμπτα κιβώτια δύο κομματιών με ανασηκώνουν το καπάκι είναι δημοφιλείς μορφές, είναι εύκολο να ανοιχτούν και να κλείσουν, ερχόμενος σε οποιαδήποτε μορφή να εγκαταστήσουν τις άκρες και τα προϊόντα σας. Οποιοδήποτε χρώμα--εάν η εργασία τέχνης σας είναι χρώμα pantone σημείων, στερεά κάλυψη μελανιού χρώματος 100% pantone, ή cmyk πλήρες χρώμα--μπορέστε να τυπωθείτε στα άκαμπτα κιβώτια για το μαρκάρισμά σας και το μάρκετινγκ.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συνήθεια ανασηκώνει το άκαμπτο κιβώτιο καπακιών  0

 

 

Η συνήθεια άκαμπτα κιβώτια δύο κομματιών (κιβώτια οργάνωσης) από τη συσκευασία Yison γίνεται από τον ισχυρό πίνακα τσιπ και περιλαμβάνει από δύο χωριστά κομμάτια που γλιστρούν το ένα πέρα από το άλλο. Αυτό που το καθιστά διαφορετικό από άλλες μορφές είναι ο τρόπος που κατασκευάζεται κάθε κιβώτιο μπορεί να προσαρμοστεί για να προσαρμόσει ένα διαφορετικό στοιχείο, το οποίο είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλές με τους πελάτες μας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συνήθεια ανασηκώνει το άκαμπτο κιβώτιο καπακιών  1

 

 

Έχετε δει συχνά τις ακριβές σοκολάτες, καραμέλες των τοπ εμπορικών σημάτων που συσκευάζονται στα όμορφα κιβώτια οι θεατές είναι τόσο ευχαριστημένοι που επιλέγουν ότι τα κιβώτια από ακόμα και μην ξέροντας το γούστο του προϊόντος. Πολλά άλλα προϊόντα ως στοιχεία, wristwatches και αρώματα κοσμήματος εσωκλείονται επίσης σε αυτά τα κιβώτια. Ανασηκώστε το καπάκι που τα άκαμπτα κιβώτια είναι απαίτησης από τα εμπορικά σήματα δεδομένου ότι είναι πολύ εύκολο να ανοιχτούν και να κλείσουν. 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συνήθεια ανασηκώνει το άκαμπτο κιβώτιο καπακιών  2

 

 

Για τα άκαμπτα παράθυρα εγγράφου συνήθειας, το ένθετο αφρού της EVA είναι ένας ιδανικός τύπος μείωσης του υλικού για να παρέχει την καλύτερη προστασία στα πολύτιμα αλλά λεπτά στοιχεία μέσα. Σε ένα χέρι, το ένθετο αφρού της EVA έχει την τέλεια μειώνοντας ιδιοκτησία στο άλλο χέρι, ο αφρός της EVA είναι εύκολο να κοφθεί με τη μεγάλη ακρίβεια για να κρατήσει τα στοιχεία καλά μέσα.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συνήθεια ανασηκώνει το άκαμπτο κιβώτιο καπακιών  3

 

 

Η συσκευασία Yison παράγει και παρέχει το άκαμπτο κιβώτιο καπακιών εκτόξευσης συνήθειας, το οποίο είναι ένα από τα χαρακτηρισμένα προϊόντα κιβωτίων εγγράφου συνήθειάς μας. Το κιβώτιο καπακιών εκτόξευσης είναι ένα κιβώτιο με τα καπάκια και το δίσκο. Γενικά αναφέρεται στα τοπ καπάκια και τον κατώτατο δίσκο, ή το αποσπάσιμο κιβώτιο οργάνωσης καπακιών άκαμπτο. Με την απλή δομή, οι μορφές κορυφών και κατώτατων σημείων απολαμβάνουν τη μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ της συσκευασίας των κιβωτίων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας