Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Maggie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

Τσάντα εγγράφου της Kraft συνήθειας

August 20, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τσάντα εγγράφου της Kraft συνήθειας

Κατά εξέταση των κατάλληλων οικονομικών λύσεων για να μεταφέρουν τις χρήσεις, την άνθρωποι επιλέγουν συνήθως τις βαρέων καθηκόντων τσάντες εγγράφου του Κραφτ. Αυτές οι υψηλής ποιότητας τσάντες μπορούν να φέρουν τα βαριά υλικά και να εξασφαλίσουν ανθεκτική απόδοση. Οι τσάντες της Kraft είναι διαθέσιμες σε ποικίλες μεγέθη, βάρη και μορφές να ανταποκριθούν σε πολλές μεταφορά ή ανάγκες αποθήκευσης. Με την κομψή εμφάνιση και τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, τώρα ευρέως γίνεται αποδεκτό από τους καταναλωτές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τσάντα εγγράφου της Kraft συνήθειας  0

Οι χονδρικές τσάντες εγγράφου του Κραφτ φιαγμένες από εύρωστο, εύκολος--φέρνουν το έγγραφο του Κραφτ. Αυτό παρέχει μια ανθεκτική και κατάλληλη λύση για τη συσκευασία των βαριών υλικών. Η σταθερότητα και η ανθεκτικότητά της κρατούν το υλικό χρηματοκιβώτιο για τις πιό μεγάλες περιόδους.

Φιλική προς το περιβάλλον τσάντα εγγράφου με μια επιλογή των συνδυασμών χρώματος


Οι ανθεκτικές τσάντες εγγράφου του Κραφτ επιλέγονται συνήθως από εκείνους που φροντίζουν για το περιβάλλον. Αυτά τα πρότυπα αποτελούνται από τα αναλώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τσάντα εγγράφου της Kraft συνήθειας  1

Μπορείτε επίσης να τους βρείτε σε ποικίλα χρώματα συμπεριλαμβανομένου καφετής και άσπρος. Τα πρότυπα τυπωμένων υλών κατασκευάζονται επίσης από μερικούς κατασκευαστές. Σήμερα, οι καφετιές τσάντες εγγράφου του Κραφτ χρησιμοποιούνται συνήθως για να παρέχουν υψηλό - ποιοτικές εικόνες. Μερικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τώρα αυτές τις τσάντες εγγράφου ως μέσο διαφήμισης της επιχείρησής τους. Αυτοί είναι συνήθεια που τυπώνεται με τις ανακοινώσεις προϊόντων ή υπηρεσιών προϊόντων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τσάντα εγγράφου της Kraft συνήθειας  2

Αυτοί είναι μια από τις πιό κοινές τσάντες που είναι διαθέσιμες. Τα πιό υπηρεσιακά καταστήματα και τα μανάβικα χρησιμοποιούν αυτές τις τσάντες. Γίνονται από το απλό καφετί έγγραφο της Kraft και έρχονται συχνά με κατώτατο gusset που ενισχύεται με ένα άλλο φύλλο του εγγράφου. Οι τσάντες εγγράφου της Kraft είναι πολύ ανθεκτικές. Εντούτοις, κάποιος μπορεί να τους επαναχρησιμοποιήσει μερικοί χρόνοι πριν από την ένδυση τσαντών έξω. Συν, οι τσάντες εγγράφου της Kraft μπορούν να ανακυκλωθούν πολύ εύκολα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας