Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Yison Printing Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Maggie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18078813290

WhatsApp : +8618078813290

Free call

χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής

March 17, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής

Κάθε φορά που στέλνετε ένα προϊόν, το κιβώτιο αποστολής είναι το πρώτο πράγμα ο πελάτης που σας βλέπει. Μην εγκαταστήστε για ένα σαφές κιβώτιο αποστολής! Το χαρτόνι είναι μια κενή πλάκα. Δημιουργήστε ένα χρωματισμένο συνήθεια κιβώτιο αποστολής που κάνει μια μόνιμη εντύπωση με τη γραφική παράσταση, τα χρώματα και το μήνυμά σας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής  0

 

 

Παραδώστε τις διαταγές ηλεκτρονικού εμπορίου του πελάτη σας, κιβώτια συνδρομής, και οι προωθητικές εξαρτήσεις στην υψηλή ποιότητα χρωμάτισαν τα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής. Φιαγμένη από ανθεκτικό ζαρωμένο χαρτόνι, κάθε διαταγή προστατεύεται καθώς στέλνει στον πελάτη σας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής  1

 

 

Θελήστε να εξασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας θυμούνται; Η περίπτωση mailer σας προσφέρει ότι ευκαιρία. Σαν το σχέδιό σας, το χρώμα, και το εμπορικό σήμα παραμένουν στα κιβώτια, οι πελάτες θα σας έχουν στο μυαλό. Μπορείτε να διαφημίσετε τα πράγματα όπως η θέση σας και η υπηρεσία που παρέχεται στις περιπτώσεις mailer. Είναι ένα φτηνό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ.

 


τα τελευταία νέα της εταιρείας για χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής  2

 


Για να εξασφαλίσετε δεν είστε συγκεχυμένοι με τους ανταγωνιστές, μια περίπτωση mailer αποδεικνύεται πρακτική. Όλο που πρέπει να κάνετε είναι ραβδί το λογότυπο, το μοναδικό σχέδιο, και το χρώμα σας. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σύγχισης με τους ανταγωνιστές. Αναπτύξτε ένα επαγγελματικό ImageDress ο τρόπος που θέλετε να εξετάσετε είστε αυτό που λέμε συχνά. Το ίδιο πράγμα ισχύει για τη συσκευασία προϊόντων. Με μια συμπαθητική περίπτωση mailer, οι πελάτες παίρνουν το εμπορικό σήμα σας σοβαρά.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής  3

 

 

Χρωματισμένα τα συνήθεια ζαρωμένα κιβώτια αποστολής μας γίνονται γρήγορα ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα μας. Τα χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια αποστολής μας είναι ισχυρά, ανθεκτικός και με το τυπωμένο μαρκάρισμά σας είναι βέβαιος να εντυπωσιάσει τον πελάτη σας. Εάν έχετε το έργο τέχνης έτοιμο ή πηγαίνετε ή όχι θα αγαπούσαμε την εργασία με σας. Μην ανησυχήστε εάν δεν έχετε την εμπειρία στο σχέδιο τυπωμένων υλών, οι ειδικοί σχεδιαστές προϊόντων μας θα σας καθοδηγήσουν μέσω της διαδικασίας με την επεξεργασία του έργου τέχνης σας για σας. Όλος που πρέπει να κάνετε είναι μας υποβάλλει το λογότυπό σας σε έναν υψηλό - το ποιοτικό σχήμα, λειτουργήστε μαγικό μας και μας πέστε έπειτα ευχαριστημένο σας από το τελικό έργο τέχνης προτού να πάει μακριά να τυπώσει. Είναι τόσο εύκολο όσο αυτός!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας